Soluții energetice pentru compania ta

află ce tip de client ești vreau să devin client eon
Continuă

E.ON Standard

Un produs destinat companiilor cu un consum lunar mediu, cu variaţii mici ale consumului zilnic şi posibilităţi limitate de gestionare a bugetului energiei electrice.
Vezi detalii

E.ON Start

Un produs destinat companiilor cu un consum lunar mediu, cu variaţii mici ale consumului zilnic şi posibilităţi limitate de gestionare a bugetului energiei electrice.
Vezi detalii

E.ON 4Business

Un produs destinat companiilor care îşi doresc o ofertă personalizată, croită pe profilul de consum specific domeniului de activitate.
Vezi detalii

E.ON City

Un produs destinat instituţiilor publice, care operează sisteme de iluminat public, optim pentru eficientizarea costurilor cu energia prin diferenţiere între tariful de zi şi de noapte.
Vezi detalii

E.ON Constant 6

Oferta optimă pentru companiile cu un consum previzibil pe termen scurt, care facilitează planificarea exactă a bugetelor aferente consumului de energie electrică.
Vezi detalii

E.ON Constant 12

Oferta optimă pentru companiile cu un consum previzibil pe termen mediu, care facilitează planificarea exactă a bugetelor aferente consumului de energie electrică.
Vezi detalii

E.ON Smart

Un produs inteligent destinat companiilor care folosesc prognoza orară de consum ca şi instrument de control al costurilor cu energia electrică.
Vezi detalii

E.ON Gaz Standard

Un produs destinat companiilor care doresc o ofertă de preţ simplă, un contract uşor de gestionat şi o bugetare facilă a consumului de gaze naturale.
Vezi detalii

E.ON Avantaj

Un produs dedicat companiilor care îşi doresc un preţ corect, corelat la ritmul pieţei, în regim negociat / concurenţial.
Vezi detalii

E.ON Constant 6

Un produs optim pentru companiile cu un consum previzibil pe termen scurt, care îşi doresc un control facil al costurilor.
Vezi detalii

E.ON Constant 12

Un produs optim pentru companiile cu un consum previzibil pe termen mediu, care îşi doresc un control facil al costurilor.
Vezi detalii

Avantaje

Controlul asupra costurilor tale cu energia!

E.ON Myline

E.ON Myline este linia ta directă cu noi, disponibilă 24 din 7, care îți oferă acces la facturile de consum, factura electronică, istoricul de consum, posibilitatea vizualizării și plății facturilor, transmiterea indexului autocitit, precum și actualizarea convenţiei de consum.

Accesează

Factura electronică

Activarea facturii electronice în contul tău E.ON Myline te menţine informat mereu. Uită de grija primirii facturii prin poștă. Îți trimitem noi un mail când se emite factura. Astfel, știi din timp cât ai de plată și-ți poți administra bugetul mai bine.

Accesează

Alte categorii de clienţi

Clienți Noncasnici

Persoanele juridice care utilizează gazele naturale sau energia electrică pentru activități comerciale sau profesionale şi pentru care consumul de gaze naturale anual nu depăşeşte valoarea de 300 MWh iar cel de energie electrică nu depăşeşte valoarea de 100 MWh.

Accesează

Clienţi Industriali și Comerciali

Persoanele juridice care desfăşoară afaceri şi activităţi industriale pentru care consumul de gaze naturale anual depăşeşte valoarea de 5 GWh iar cel de energie electrică depăşeşte valoarea de 1,5 GWh.

Accesează

Clienți Casnici

Persoanele fizice sau asociaţii de proprietari care folosesc gazele naturale sau energia electrică pentru propriul consum casnic, excluzând consumul pentru activităţi comerciale sau profesionale.

Accesează
connection image

Autocitire

Acum totul e mai simplu! Chiar şi să îţi transmiţi indexul contorului de energie electrică şi gaze naturale.

connection image

Modalități de plată

Alege modalitatea preferată de plată a facturii E.ON! Economiseşti timp şi utilizezi canale moderne de plată, fără comision.

vezi detalii