Pagina pentru media

Două zile cu jocuri, competiţii și distracţie în cadrul Festivalului „Bucurie în Mișcare”

13 mai 2014

Pe parcursul celor două zile de evenimente, sute de târgumureşeni de toate vârstele au putut să ia parte la diverse concursuri, jocuri şi demonstraţii. În cadrul cupelor de streetball și de bubble football, mai multe echipe s-au întrecut pentru cupele, medaliile şi diplomele puse în joc de organizatori.

Totodată, cei prezenţi au avut ocazia să contribuie la o acţiune de strângere de fonduri pentru ca 65 de elevi, dintre care 19 din judeţul Mureş, să poată să îşi îmbunătăţească performanţa educaţională, în sport și leadership școlar în cadrul taberei de vară „Creatori de viitor ”care se va desfăşura în perioada 23-27 iunie. Pe parcursul celor două zile de evenimente s-au strâns prin donații ale participanților peste 1100 lei, bani care vor intra integral în bugetul de organizare al acestei tabere.

În plus, companiile din Târgu Mureș au posibilitatea să susțină în continuare această tabără prin participarea în cadrul Cupei de Bubble Football pentru Companii, competiție care va avea loc intre 21-23 mai 2014. Cei interesați să se înscrie la această cupă pot să o facă direct pe site-ul evenimentului sau printr-un email trimis la cristina@11even.ro.

Festivalul „Bucurie în Mișcare” continuă în alte 4 orașe din țară, după următorul program: Arad (17-18 mai), Bacău (30 mai-1 iunie), Cluj Napoca (6-8 iunie) și Suceava (13-15 iunie).

Festivalul “Bucurie în Mișcare” este organizat de Asociaţia 11even din Cluj Napoca. Partenerul principal al proiectului este E.ON România. Evenimentele care se desfăşoară la Târgu Mureș, Arad, Bacău, Cluj Napoca și Suceava au sustinerea Consiliilor Locale și a Inspectoratelor Şcolare Judeţene.