Pagina pentru media

Dubla premiera pentru eMAG si E.ON de Black Friday: un pachet de servicii de furnizare de energie electrica!

14 noiembrie 2016

  • 1.000 de pachete de furnizare de energie electrica la preturi foarte avantajoase pot fi accesate pe 18 noiembrie;
     
  • Timp de sase luni, energia electrica consumata de beneficiari va fi gratuita, iar contractul este valabil timp de un an cu posibilitate de prelungire;

 

Evenimentul Black Friday din acest an vine cu o oferta speciala din partea E.ON Energie România care aduce, în premiera pe eMAG.ro, 1.000 de pachete de furnizare de energie electrica pentru care, timp de 6 luni, factura este zero.

E.ON Lite este destinat consumatorilor casnici, iar contractul de furnizare de energie electrica va fi încheiat pe o perioada un an, cu posibilitate de prelungire. Dupa perioada de gratuitate de o jumatate de an, clientii vor beneficia de un pret special  de furnizare (de 0,19 lei /kWh), în aceasta perioada având astfel posibilitatea de a economisi sume importante la plata facturilor.

Ne-am dorit sa venim cu ceva nou si sa fim prezenti în locurile preferate de clienti si de aceea ne-am orientat spre eMAG.ro – partenerul nostru în acest proiect. Dorim sa fim promotori în ceea ce priveste simplificarea procesului de cumparare de pachete de utilitati, dar si în ceea ce priveste constientizarea consumatorilor casnici privind posibilitatea schimbarii furnizorului”, declara Frank Hajdinjak, directorul general al E.ON România.

Oferta E.ON Lite poate fi accesata în ziua de 18 noiembrie de pe platforma eMAG.ro, clientii urmând sa fie contactati (începând din data de 21 noiembrie pâna pe 9 decembrie a.c.) de catre consultantii E.ON pentru încheierea, prin telefon, a contractelor de furnizare.

Prin intermediul pachetului promotional de energie E.ON Lite, clientii beneficiaza de un cont personal pe platforma E.ON Myline, activat automat, dar si de factura electronica si informari prin email privind facturile de energie electrica, precum si alte informatii de interes. 

Despre E.ON România

E.ON a intrat în România în anul 2005, când a preluat fostele societati de stat din domeniul gazelor naturale si energiei electrice. Companiile din structura grupului E.ON opereaza, în prezent, o retea de distributie a gazelor naturale în lungime de peste 21.400 km, respectiv o retea de distributie a energiei electrice de peste 81.000 de kilometri si desfasoara activitati  de furnizare în 20 de judete situate în jumatatea de Nord a tarii, având circa 3,1 milioane de clienti. În ultimii zece ani, E.ON a investit în România peste 1,3 miliarde de euro.

Departament Comunicare Corporatista

E.ON România