Carieră

Căutăm personalităţi care ştiu încotro se îndreaptă. Şi care vor să continue atunci când ajung acolo.

Descoperiţi E.ON pe cont propriu. Întâmpinăm cu braţele deschise persoane ambiţioase care sunt în căutarea unei provocări interesante în domeniul energiei globale şi care vor să beneficieze de structura unei companii internaţionale de succes.

Arătaţi-ne cine sunteţi şi de ce vreţi să lucraţi pentru noi. Suplimentar vă rugăm să pregătiţi răspunsuri la următoarele întrebări înainte de a ne trimite candidatura:
 • De ce sunteţi interesat de compania noastră şi poziţia respectivă?
 • Ce aşteptări aveţi de la noua poziţie?
 • De ce credeţi că ar trebui să vă angajăm pe dumneavoastră?
 • Ce abilităţi şi puncte forte vă fac persoana potrivită pentru poziţie?
 • Vă rugăm să includeţi următoarele în candidatura dumneavoastră:

  • Scrisoare de intenţie, în care să evidenţiaţi interesul dumneavoastră pentru domeniu;
  • CV împreună cu calificări suplimentare, dacă este cazul;
  • Numărul de referinţă al poziţiei pentru care aplicaţi. Cel mai bun mod de a aplica este să folosiţi instrumentul nostru de recrutare online – doar câteva click-uri şi sunteţi cu un pas mai aproape de o posibilă carieră!

Procesul nostru de recrutare

Înscriere online

Primul pas spre organizaţia noastră este prin instrumentul nostru de recrutare online. Aici puteţi încărca toate documentele dumneavoastră şi puteţi aplica la poziţiile la care doriţi. Cu doar câteva clicuri veţi fi mai aproape de viitorul dumneavoastră profesional! De îndată ce candidatura dumneavoastră a fost încărcată în sistem veţi primi confirmarea acestui fapt prin email.

Preselecţie şi primul contact telefonic

În următorul pas din procesul de recrutare, recrutorul şi managerul direct vor evalua candidatura dumneavoastră şi prin prisma cerinţelor poziţiilor vacante. În funcţie de poziţie, de numărul candidaturilor primite sau de domeniul în care candidaţi, acest proces poate necesita mai mult sau mai puţin timp . În cazul în care candidatura dumneavoastră se remarcă pe durata acestui proces, veţi fi invitat la un interviu telefonic. Acesta este un prilej foarte bun de a vă cunoaşte mai bine şi totodată veţi avea posibilitatea de a pune întrebări şi de a clarifica eventuale neclarităţi.

Interviu personal cu Managerul Direct

Candidaţii identificaţi în timpul interviului telefonic cu abilităţile şi calificările necesare vor fi invitaţi la un interviu personal. În timpul interviului personal veţi avea oportunitatea de a discuta cu managerul direct despre poziţie, despre angajator, şi despre aşteptările dumneavoastră în ceea ce priveşte această poziţie.

Aproape aţi terminat: Oferta

După un interviu de succes cu Managerul Direct, vom pregăti oferta şi vă vom contacta pentru a discuta următorii paşi. Vă rugăm să aveţi în vedere că întregul proces de recrutare poate dura între 6 – 10 săptămâni. Descoperiţi E.ON pe cont propriu! Întâmpinăm cu braţele deschise persoane ambiţioase care sunt în căutarea unei interesante provocări în domeniul energiei globale şi care vor să beneficieze de structura unei companii internaţionale de succes. Dacă aveţi întrebări cu privire la modul în care să aplicaţi, vă rugăm să nu ezitaţi să ne trasmiteţi un mesaj la HRdirect.RO@eon.com.