E.ON ProEnergy

Un produs destinat companiilor cu un consum lunar mic, cu variaţii mici ale consumului zilnic şi posibilităţi limitate de gestionare a bugetului energiei electrice.
Vezi detalii

E.ON ProGas

Un produs destinat companiilor care doresc o ofertă de preţ simplă, un contract uşor de gestionat şi o bugetare facilă a consumului de gaze naturale.
Vezi detalii

Avantaje

Controlul asupra costurilor tale cu energia!

E.ON Myline

E.ON Myline este linia ta directă cu noi, disponibilă 24 din 7, care îți oferă acces la facturile de consum, factura electronică, istoricul de consum, posibilitatea vizualizării și plății facturilor, transmiterea indexului autocitit, precum și actualizarea convenţiei de consum.

Accesează

Factura electronică

Activarea facturii electronice în contul tău E.ON Myline te menţine informat mereu. Uită de grija primirii facturii prin poștă. Îți trimitem noi un mail când se emite factura. Astfel, știi din timp cât ai de plată și-ți poți administra bugetul mai bine.

Accesează

Autocitire

Comunicarea indexului contorului tău îţi permite să deţii controlul asupra cantităţilor de energie ce urmează a-ţi fi facturate. Transmiterea autocitirii presupune că, în intervalul dedicat, îţi poţi transmite indexul contorului în vederea emiterii facturii, conform cantităţilor de energie consumate.

Accesează

Alte categorii de clienţi

Clienți Business

Persoanele juridice care utilizează gazele naturale sau energia electrică pentru activități comerciale sau profesionale şi pentru care consumul de gaze naturale anual se încadrează între 300 MWh şi 5.000 MWh sau consumul anual de energie electrică se încadrează între 100 MWh şi 1.500 MWh.

Accesează

Clienţi Industriali și Comerciali

Persoanele juridice care desfăşoară afaceri şi activităţi industriale pentru care consumul de gaze naturale anual depăşeşte valoarea de 5 GWh iar cel de energie electrică depăşeşte valoarea de 1,5 GWh.

Accesează

Clienți Casnici

Persoanele fizice sau asociaţii de proprietari care folosesc gazele naturale sau energia electrică pentru propriul consum casnic, excluzând consumul pentru activităţi comerciale sau profesionale.

Accesează
connection image

Modalități de plată

Alege modalitatea preferată de plată a facturii E.ON! Economiseşti timp şi utilizezi canale moderne de plată, fără comision.

vezi detalii
connection image

Vreau să devin client

Îţi suntem alături pas cu pas pe tot parcursul procesului, de la racordare până la contractare. Te aşteptăm în comunitatea clienţilor E.ON!

vezi detalii