Pagina pentru media

„Birouri digitale” E.ON în Centrele de Relaţii Clienţi din opt municipii reşedinţă de judeţ

10 iunie 2015

E.ON continuă să diversifice serviciile oferite clienţilor şi pune la dispoziţia acestora, în perimetrul Centrelor de Relaţii Clienţi din opt oraşe mari,un sistem de informare de tip self-service, uşor de utilizat, sub numele E.ON MyOffice. Sistemul funcţionează asemenea unui „birou digital ” prin intermediul căruia clienţii interesaţi pot obţine informaţii de bază despre serviciile de gaze naturale şi energie electrică, economisind timp, fără a mai fi necesar să aştepte pentru a fi preluaţi de către un agent specializat.

Prin simpla atingere a touchscreen-ului, clienţii E.ON pot obţine informaţii privind contul de client, informaţii generale despre contractare, acces la sistem, deconectare/reconectare şi alte informaţii de interes. Totodată, clienţii pot vizualiza facturile emise şi au posibilitatea de a tipări ultimele două facturi. 

În cadrul preocupărilor permanente privind creşterea calităţii serviciilor oferite, în ultima perioadă, Centrele de Relaţii Clienţi din Iaşi, Timişoara şi Petroşani s-au mutat în locaţii noi, mai spaţioase. La Iaşi, de exemplu, suprafaţa centrului este dublă faţă de cea din sediul anterior, iar la Timișoara suprafaţa destinată relaţionării cu clienţii s-a triplat. 

E.ON MyOffice care a fost implementat gradual în reţeaua de Centre de Relaţii Clienţi a companiei vine să completeze serviciile oferite de platforma online E.ON Myline. 

Prin intermediul E.ON Myline, clienţii au acces la informaţii variate, relevante pentru gestionarea consumului de gaz sau electricitate. Dintre acestea amintim: date referitoare la facturile de consum, perioada de autocitire şi transmiterea indexului contorului de gaz sau electricitate, modificarea rapidă a programului de consum pentru gaze naturale sau a convenţiei de consum pentru energie electrică, vizualizarea termenelor în care este necesară efectuarea reviziilor sau verificărilor tehnice periodice ale instalaţiilor de utilizare gaze naturale. 

Totodată, platforma E.ON Myline include şi alte funcţionalităţi în avantajul clienţilor precum: posibilitatea activării facturii electronice, a vizualizării acesteia imediat după emitere şi posibilitatea de plată online, prin intermediul cardului bancar, fără perceperea unui comision.